Om Eurospacers

Hej och hjärtligt välkommen till oss på Eurospacers AB, det innovativa företaget där allt är möjligt. Hos oss drivs vi av en ständig strävan framåt, där nytänkande och en stark övertygelse att saker kan göras bättre och enklare alltid är centrala delar.

Vi tänker helheter men fokuserar på de små detaljerna, allt för att tillföra användaren det lilla extra. Med våra unika patenterade produkter och arbetsmetoder har vi lyckats göra ett bestående avtryck både i den gjutna betongen som i branschens syn på vad användarvänlighet och snabbhet är.

Vi tror och hoppas att också ni skall finna oss och våra produkter intressanta, och vem vet kanske kan vi bjuda på en eller annan överraskning, så titta gärna vidare på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda.

Åter igen, varmt välkomna!

Stefan Andersson

VD Eurospacers AB
stefan.andersson@eurospacers.eu

Kunder och leveranser

Med produktion och lager i Göteborg, Nordens största hamnstad, med goda väg-, tåg- och båtförbindelser når vi enkelt ut till världens olika hörn. Våra kunder är grossister och återförsäljare, ofta progressiva i sitt tänkande och med regional kännedom och lager. Helt enkelt företag som likt oss vill ligga i framkant, och som ser potential och möjligheter i det unika som bara vi kan erbjuda.

Oavsett om ni är en redan befintlig kund till oss, önskar undersöka möjligheten att bli en distributör av våra produkter eller är en användare som har tekniska frågor om produkter eller bara frågor om var man hittar närmsta återförsäljare, känn er alla hjärtligt välkomna att kontakta oss med era frågor. Vi finns här för att hjälpa till!

Miljö och kvalitet

Miljö- och kvalitetsfrågor är viktiga för oss. När ni eller era kunder har frågor om våra produkters miljöbelastning så hjälper vi er med relevant information. Vi har lagt ner ett stort arbete på att analysera våra produkters livscykler, och som första producent i Europa inom vårt produktområde kunde och kan vi redovisa samtliga våra egenproducerade produkters respektive koldioxidavtryck.
Vår EPD (Environmental Product Declaration) är tredjepartsgranskad och finns för nedladdning här.

Plasterna vi använder i vår produktion är i huvudsak polyeten och polypropen, som båda miljömässigt ses som ”snälla” plaster. De är kemiskt stabila i den starkt alkaliska miljö som blöt betong innebär, vilket är en viktig kvalitetsegenskap med påverkan på betongkonstruktionens livslängd.

Våra produkter uppskattas ofta för att vara ”problemfria” och lättanvända, vilket är kvalitet för oss. När användaren är nöjd då kan vi också vara nöjda.

Produktion och lager

Att tänka nytt och annorlunda genomsyrar hela vår verksamhet, även vår produktion. För varje ny produkt och varje nytt verktyg som vi tar fram ifrågasätts gamla sanningar och metoder att producera på. Allt för att se om eller vad vi kan göra bättre.

I vårt lager, i direkt anslutning till vår produktion, finns ett kompletterande sortiment av inköpta produkter. Logistiken är effektiv och kundorder lämnar oss vanligtvis inom 1-3 dagar efter lagd order.

Immaterialrätt

Unika produkter, patent och varumärken är bland våra viktigare tillgångar. I tillägg till gällande lagstiftning rörande immateriella tillgångar har Eurospacers utarbetat riktlinjer för hur företagets och systerföretaget Innovativ Plast i Västs registrerade och oregistrerade varumärken får användas.
De senaste och aktuella riktlinjer finns alltid publicerade på vår hemsida, och ni finner dem här.