Höghastighetsdistanser – ett teknik- och generationsskifte

Kostnadseffektivt, överlägset snabbt och förvånande enkelt! Speedies® höghastighetsdistanser är den nya generationen distanser för armeringsnät, som ger stöd oavsett placering. Prisbelönta, miljögodkända och inte minst överraskande enkla att arbeta med har de snabbt blivit mycket populära.

Nu presenterar vi det senaste tillskottet i familjen Höghastighetsdistanser, Speedies® Valv. Lika lättarbetade och snabba, men med en ny unik design, avsedd för hårda underlag och med små spetsiga fötter för lägre synlighet i betongytan.

Användarvänligt och kostnadseffektivt

Tidsbesparingen med Speedies® är upp till 95 % jämfört med konkurrerande produkter. Dessutom är arbetssättet betydligt mer ergonomiskt. Med Speedies® och verktyget för utplacering som vi kallar Släppkäpp behöver du inte krypa, kröka rygg eller stå på tå i armeringen längre. Fort går det också. Sprid ut dem – på med nätet och arbetet är klart!

 

Speedies® Mark – För mjuka och/ eller ojämna underlag.

Speedies® Valv – För hårda underlag.

Speedies® Släppkäpp – Utläggningsredskap för Speedies® höghastighetsdistanser. Se instruktionsfilmen “Speedies – How it works” här nedanför.